Servicepartner Bosch Värmepumpar

Service

Våra kompetenta tekniker
gör service på alla Bosch Värmepumpar såsom luft/luft luft/vatten bergvärme samt frånluft

Bosch har ett utbildningscenter i Tranås där det
kontinuerligt utbildas och uppdateras gällande
kompetens på värmepumpar

Enkelt och bekvämt med en enda kontakt
Stockholm 08 583 500 53
Norrtälje    0176 524 40 


 

Garanti6 års total fabriksgaranti.
När du köper en värmepump från oss får du minst 3 års fabriksgaranti. Det betyder fullt ansvar från vår sida: Du betalar inga premier för skyddet – och du får varken betala självrisk eller stå för värdeminskningsavdrag om något skulle hända (i motsats till många försäkringar). Garantin omfattar inte bara själva värmepumpen, utan alla delar från oss som samtidigt installeras i hela ditt nya värmesystem.
Och om du köper av en Bosch VärmePartner eller annan godkänd installatör dubblerar vi det och lämnar hela 6 års garanti! Varför det? Jo, det ena skälet är att vi vet att anläggningen då både är dimensionerad och installerad enligt våra anvisningar av en välutbildad och ansvarsfull installatör. Det andra skälet är för att du ska vara extra trygg när du gjort det kloka valet. En Bosch.
Det enda vi kräver av dig är två kontrollbesiktningar av anläggningen under garantiperioden. Men det tar din VärmePartner hand om!

Enkelt och bekvämt med en enda kontakt
Stockholm 08 583 500 53
Norrtälje    0176 524 40 
 

Försäkring

Mer trygghet med MER-försäkring
(+6 år)
6 år är förvisso en lång tid när det gäller garantier. Du kommer förmodligen redan under den tiden att ha tjänat in hela investeringen. Men väljer man en riktig kvalitetsprodukt från en världskänd tillverkare ska man förvänta sig mer än så.
När garantitiden går mot sitt slut kommer du därför att erbjudas fortsatt trygghet med vårt tillval, MER-försäkringen. Den fungerar i kombination med din hemförsäkring och kompenserar till en rimlig kostnad för både självrisk och värdeminskningsavdrag, så du kan få fullständig trygghet och full kompensation i ytterligare 6 år efter garantitidens slut, dvs totalt hela 12 år.

Enkelt och bekvämt med en enda kontakt
Stockholm 08 583 500 53
Norrtälje    0176 524 40