Bosch

Compress 5000 AA

Compress 5000AA

Ett beprövat alternativ som ger trygg drift och hög besparing året runt. Passar bra i mindre villor samt är ett utmärkt alternativt i t.ex. garage och förråd med 10° underhållsvärme. Med fjärrstyrning som tillval får du bekväm funktion för fritidshuset. Utvecklad för nordiskt klimat med hetgasavfrostning och uppvärmt dropptråg. Finns som 5 eller 6 kW för bästa anpassning till husets behov.
Läs mer här ....

Bosch

 Compress 5000 AA

Compress 5000 AA 

Ett beprövat alternativ som ger trygg drift och hög besparing året runt. Passar bra i mindre villor samt är ett utmärkt alternativt i t.ex. garage och förråd med 10° underhållsvärme. Med fjärrstyrning som tillval får du bekväm funktion för fritidshuset. Utvecklad för nordiskt klimat med hetgasavfrostning och uppvärmt dropptråg. Finns som 5 eller 6 kW för bästa anpassning till husets behov.Läs mer här......

Bosch

Compress 7000 AA

Compress 7000 AA

Toppmodell inom luft/luft-värmepumpar för direktel- och större fritidshus
Vår bästa värmepump är också den mest kraftfulla. Med turbofunktionen kan du värma upp huset på c:a 20 minuter. Samtidigt kan den mer än halvera utgifterna för uppvärmning i ett typiskt eluppvärmt hus. För hus med annan huvudsaklig värmekälla kan den vara ett smidigt och effektivt komplement. Den variabla effekten mellan knappt 1 och upp till 6,5 kW gör att den passar även lite större eluppvärmda villor och fritidshus.

Mindre innedel
gör placeringen lättare
Den extremt kompakta inomhusenheten är bara 26 cm hög, vilket gör den lättplacerad. Den får exempelvis ofta plats ovanför innerdörrar.
Läs mer här ....